Professionel rådgivning​

Mange års erfaring​

Ingen opgave er for lille​

findvejikon_578

Dalagervej 156, 8700 Horsens

​Nyt badeværelse

​Vi opholder os meget på badeværelset, og derfor er det vigtigt, det er bygget med fokus på funktionalitet og velvære. Hos Murermester Mikael Andersen klarer vi alle former for nyt badeværelse til private og erhverv. Vi håndterer opgaver i Horsens og omegn alt efter, hvor behovet for vores ekspertise er.

God sparring angående dit nye badeværelse

​Vores medarbejdere er dygtige håndværkere med stor erfaring inden for murerfaget. Vi kan derfor tilbyde professionel sparring og rådgivning fra A til Z specielt når det handler om nyt badeværelse.

Alle former for vejledning tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi sørger for at tage en grundig snak med dig om nyt badeværelse før, vi går i gang, så vi opnår en fælles forståelse for den opgave, der skal udføres.

Badeværelser i Horsens med fokus på kvalitet

​Hos Murermester Mikael Andersen arbejder vi med både hænder og hoved. Vores arbejde er vores stolthed, så derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Tag en snak med os om dit nye badeværelse i Horsens og omegn. Ring på telefon 20 96 71 56 eller skriv på dahlandersen@stofanet.dk

Find inspiration her:​

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular for et godt og uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 20 96 71 56​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Murermester Mikael Andersen ApS

CVR: 29417857​

Adresse

Dalagervej 156

8700 Horsens

Kontaktoplysninger