Professionel rådgivning​

Mange års erfaring​

Ingen opgave er for lille

Facaderenovering udføres af professionelt murerfirma​

Trænger huset til en facaderenovering? Facaden er det første man ser, når man ankommer til en bygning. Det er derfor vigtigt, at den er pæn og vedligeholdt – uanset om det gælder din egen bolig eller en arbejdsplads, hvor der kommer kunder på besøg. En facaderenovering er en god idé til at få bygningen til at se flot ud igen – og så til en god pris.

Hos Murermester Mikael Andersen udfører vi renovering og pudsning af facade samt vandskuring af hus for kunder i Horsens, Uldum, Hedensted, Gedved, Skanderborg, Vejle og omegn. Vi kommer dog også gerne uden for disse områder, hvis behovet er der.

Vi klarer enhver form for facaderenovering

Hvad enten facaden trænger til en lille reparation eller en større facaderenovering, træder vi gerne til. Når facaden er vedligeholdt, har du desuden mulighed for at opdage små problemer før de udvikler sig. Dette kan være en stor økonomisk fordel. 

Vi kommer gerne forbi til et facadetjek og en snak om, hvad vi evt. kan hjælpe med. Vi kommer altid gerne med et uforpligtende tilbud på en facaderenovering.​

Vi er altid opdateret med den nyeste viden om facader

Som murermester lægger vi vægt på, at kunne tilbyde vores kunder den mest holdbare facaderenovering, som udføres gennem en effektiv arbejdsproces. Derfor sørger vi løbende for at holde os opdateret inden for vores fag ved deltagelse på kurser mm. Det er din garanti for, at vi altid er i besiddelse af den nyeste viden.

Kontakt os og hør mere om renovering af facade

Er det tid til at få foretaget en facaderenovering af boligen eller arbejdspladsen? Og hvad koster facaderenovering? Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker mere information om priser og muligheder.

Kontakt os i dag på telefon 20 96 71 56 eller via e-mail på dahlandersen@stofanet.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Find inspiration her:​

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt. 

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 20 96 71 56

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Murermester Mikael Andersen ApS

CVR: 29417857​

Kontaktoplysninger