Professionel rådgivning​

Mange års erfaring​

Ingen opgave er for lille​

findvejikon_578

Dalagervej 156, 8700 Horsens

​Facaderenovering udføres professionelt

​Facaden er det første, man ser, når man ankommer til en bygning. Det er derfor vigtigt, den er pæn og vedligeholdt, uanset om det gælder din egen bolig eller en arbejdsplads, hvor der kommer kunder på besøg. derfor er en facaderenovering en god ide til at få bygningen til at se flot ud igen.

Vi klarer alle typer af facaderenovering i Horsens

​Hvad enten facaden trænger til en lille reparation eller det er en større facaderenovering, træder vi gerne til. Vi klarer facaderenoveringer i hele Horsens og omegn.

Når facaden er vedligeholdt, har du desuden mulighed for at opdage små problemer før, de udvikler sig, hvilket kan være en stor økonomisk fordel. Vi kommer gerne forbi til et facadetjek og til en snak om, hvad vi eventuelt kan hjælpe med. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på facaderenovering.

Den nyeste viden om facader

​Hos Murermester Mikael Andersen lægger vi vægt på at kunne tilbyde vores kunder den mest holdbare facaderenovering, som udføres gennem en effektiv arbejdsproces.

Derfor sørger vi løbende for at holde os opdateret inden for vores fag ved deltagelse på kurser m.v. Det er din garanti for, at vi altid er i besiddelse af den nyeste viden inden for murerfaget. ​Kontakt os på telefon 20 96 71 56 for at høre mere om facaderenovering.

Find inspiration her:​

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular for et godt og uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 20 96 71 56​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Murermester Mikael Andersen ApS

CVR: 29417857​

Adresse

Dalagervej 156

8700 Horsens

Kontaktoplysninger