Professionel rådgivning​

Mange års erfaring​

Ingen opgave er for lille

Vandskuring af hus giver nyt liv til væggene​

Er dine mursten misfarvede? Er husets fuger grimme, eller er murstenene i dårlig stand? Så kan du med fordel få foretaget vandskuring af hus – det kan være med til at give væggene nyt liv. 

Murermester Mikael Andersen tilbyder vandskuring for kunder i hele området nær Horsens, Uldum, Hedensted, Gedved, Skanderborg og Vejle samt mange andre steder.

Vi er et murerfirma, der lægger stor vægt på kundernes tilfredshed. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – uanset om det drejer sig om vandskuring af hus, badeværelsesrenovering eller en tredje lille mureropgave. Du kan stole trygt på, at vi, i samarbejde og dialog med dig, finder frem til den bedste og mest optimale løsning.

Vi tilbyder flere former for vandskuring af hus

Vandskuring af hus sker ved, at man påfører et jævnt lag mørtel på selve muren, som skal sidde til den er næsten tør.​

Derefter foretages roterende bevægelser på muren, som giver et pænt og tyndt lag over det hele – og i sidste ende et flot resultat. Vi tilbyder både tradition vandskuring af hus samt vandskuring med farver til en god pris.

Ring til os og hør mere om pudsning af væg

Men hvad koster vandskuring? Ønsker du et vandskuret hus, men har du spørgsmål til priser eller processen, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os ved at ringe på telefon 20 96 71 56 eller skrive en e-mail til dahlandersen@stofanet.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med vandskuring af hus!​

Find inspiration her:​

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt. 

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 20 96 71 56

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Murermester Mikael Andersen ApS

CVR: 29417857​

Kontaktoplysninger