Vandskuring af hus giver nyt liv til væggene​

Er dine mursten misfarvede? Er husets fuger grimme, eller er murstenene i dårlig stand? Så kan du med fordel få foretaget vandskuring af hus – det kan være med til at give væggene nyt liv. 

Murermester Mikael Andersen tilbyder vandskuring for kunder i hele området nær Horsens, Uldum, Hedensted, Gedved, Skanderborg og Vejle samt mange andre steder.

Vi er et murerfirma, der lægger stor vægt på kundernes tilfredshed. Vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde – uanset om det drejer sig om vandskuring af hus, badeværelsesrenovering, facaderenovering eller en fjerde lille mureropgave. Du kan stole trygt på, at vi, i samarbejde og dialog med dig, finder frem til den bedste og mest optimale løsning.

Vi tilbyder flere former for vandskuring af hus

Vandskuring af hus sker ved, at man påfører et jævnt lag mørtel på selve muren, som skal sidde til den er næsten tør.​

Derefter foretages roterende bevægelser på muren, som giver et pænt og tyndt lag over det hele – og i sidste ende et flot resultat. Vi tilbyder både tradition vandskuring af hus samt vandskuring med farver til en god pris.

Ring til os og hør mere om pudsning af væg

Men hvad koster vandskuring? Ønsker du et vandskuret hus, men har du spørgsmål til priser eller processen, er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt os ved at ringe på telefon 20 96 71 56 eller skrive en e-mail til dahlandersen@stofanet.dk

Vi ser frem til at hjælpe dig med vandskuring af hus!​

​Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 20 96 71 56

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores murermester og start dit projekt

Men hvad koster en murer? Kan I hjælpe både private og virksomheder? Der er mange spørgsmål, der kræver svar, når du skal i gang med murerarbejde. Vores murermester sidder klar til at rådgive både private og erhverv, og vi svarer altid på alle dine spørgsmål.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores murerfirma med de spørgsmål, du har. Vi står klar til at besvare dem, hvad end de handler om priser, muligheder, materialer eller noget helt fjerde.

Vi er naturligvis også klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Ring til os allerede i dag på telefon 20 96 71 56, så får du mester i røret. Du kan også sende en e-mail til os på dahlandersen@stofanet.dk.

Har du brug for rådgivning, før du går i gang med et murerprojekt? Vores murermester tilbyder professionel rådgivning indenfor alle de ovennævnte arbejdsområder.

Kontaktoplysninger

Murermester Mikael Andersen ApS

Dalagervej 156,

8700 Horsens

Telefon: 20 96 71 56

E-mail: dahlandersen@stofanet.dk