Renovering af badeværelse med fokus på funktionalitet og velvære​

Drømmer du om et nyt badeværelse? Vi opholder os meget på badeværelset, og derfor er det vigtigt, at det er bygget med fokus på funktionalitet, velvære og kvalitet. 

Hos Murermester Mikael Andersen klarer vi alle former for renovering af badeværelse for private og erhverv.

Vi håndterer opgaver i Horsens, Uldum, Hedensted, Gedved, Skanderborg, Vejle og omegn, men kommer også gerne uden for disse byer, hvor behovet for vores ekspertise er.

Vi tilbyder god sparring, når du skal have nyt badeværelse

Vores medarbejdere er dygtige håndværkere med stor erfaring inden for murerfaget. Vi kan derfor tilbyde professionel sparring og rådgivning fra A til Z, når det kommer til renovering af badeværelse. 

Alle former for vejledning tager naturligvis udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi sørger altid for at tage en grundig snak med dig om dit nye badeværelse før vi går i gang, så vi opnår en fælles forståelse for den opgave, der skal udføres.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Men hvad koster et nyt badeværelse egentlig? Vores priser varierer alt efter størrelsen på badeværelset, omfanget af opgaven, valg af materialer og meget mere

Vi sørger dog for, at komme frem til den bedste pris, som matcher dit budget samt dine ønsker og behov.

Når vi udfører renovering af badeværelse, arbejder vi både med hænder og hoved. Vores arbejde er vores stolthed, så derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – også selvom prisen er lille.

Ring til os for et uforpligtende tilbud på nyt bad

Vil du gerne i gang med badeværelsesrenovering? Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du vil sætte gang i projektet. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring til os og hør mere om mulighederne for renovering af badeværelse på telefon 20 96 71 56 eller send os en e-mail på dahlandersen@stofanet.dk. Vi glæder os til at lave dit nye badeværelse!​

​Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 20 96 71 56

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores murermester og start dit projekt

Men hvad koster en murer? Kan I hjælpe både private og virksomheder? Der er mange spørgsmål, der kræver svar, når du skal i gang med murerarbejde. Vores murermester sidder klar til at rådgive både private og erhverv, og vi svarer altid på alle dine spørgsmål.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores murerfirma med de spørgsmål, du har. Vi står klar til at besvare dem, hvad end de handler om priser, muligheder, materialer eller noget helt fjerde.

Vi er naturligvis også klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Ring til os allerede i dag på telefon 20 96 71 56, så får du mester i røret. Du kan også sende en e-mail til os på dahlandersen@stofanet.dk.

Har du brug for rådgivning, før du går i gang med et murerprojekt? Vores murermester tilbyder professionel rådgivning indenfor alle de ovennævnte arbejdsområder.

Kontaktoplysninger

Murermester Mikael Andersen ApS

Dalagervej 156,

8700 Horsens

Telefon: 20 96 71 56

E-mail: dahlandersen@stofanet.dk