Professionel rådgivning​

Mange års erfaring​

Ingen opgave er for lille

Tilbygning giver mere plads til huset

Hos Murermester Mikael Andersen ApS kan vi lave enhver form for tilbygning for private og erhverv i Horsens, Uldum, Hedensted og Gedved. En tilbygning kan give plads til alle børnene, eller den kan give plads til alle børn og børnebørn i stuen. Det kan også være, at I ønsker en vinterhave eller en garage.

Anneks, garage eller anden tilbygning

Måske er I ved at vokse fra huset, eller måske har I fundet drømmehuset, men det er ikke stort nok. Det kan også være, at I ønsker et anneks, en større stue, en vinterhave eller en garage.​ En tilbygning kan være et eller flere børneværelser eller gæsteværelser. Det kan også være en spisestue eller en langt større dagligstue.

Desuden kan det være et arbejdsværelse, et hobbyrum eller et hjemmekontor. Det kan for eksempel være, at du driver en frisørsalon i hjemmet.

Vi kan bygge en tilbygning, som passer til det oprindelige hus, således I får mere plads, hvad enten det skal være et opholdsrum eller arbejdsrum. I de fleste tilfælde kan man slet ikke se, at det er en udvidelse af huset.

Kontakt os gerne for at få et byggetilbud

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning ved at ringe på telefon 20 96 71 56 eller skrive til dahlandersen@stofanet.dk.​

Find inspiration her:​

Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt. 

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 20 96 71 56

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Murermester Mikael Andersen ApS

CVR: 29417857​

Kontaktoplysninger