Tilbygning giver mere plads til huset

Hos Murermester Mikael Andersen ApS kan vi lave enhver form for tilbygning for private og erhverv i Horsens, Uldum, Hedensted og Gedved. En tilbygning kan give plads til alle børnene, eller den kan give plads til alle børn og børnebørn i stuen. Det kan også være, at I ønsker en vinterhave eller en garage.

Anneks, garage eller anden tilbygning

Måske er I ved at vokse fra huset, eller måske har I fundet drømmehuset, men det er ikke stort nok. Det kan også være, at I ønsker et anneks, en større stue, en vinterhave eller en garage.​ En tilbygning kan være et eller flere børneværelser eller gæsteværelser. Det kan også være en spisestue eller en langt større dagligstue.

Desuden kan det være et arbejdsværelse, et hobbyrum eller et hjemmekontor. Det kan for eksempel være, at du driver en frisørsalon i hjemmet.

Vi kan bygge en tilbygning, som passer til det oprindelige hus, således I får mere plads, hvad enten det skal være et opholdsrum eller arbejdsrum. I de fleste tilfælde kan man slet ikke se, at det er en udvidelse af huset.

Kontakt os gerne for at få et byggetilbud

Få et uforpligtende tilbud på tilbygning ved at ringe på telefon 20 96 71 56 eller skrive til dahlandersen@stofanet.dk.​

​Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 20 96 71 56

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores murermester og start dit projekt

Men hvad koster en murer? Kan I hjælpe både private og virksomheder? Der er mange spørgsmål, der kræver svar, når du skal i gang med murerarbejde. Vores murermester sidder klar til at rådgive både private og erhverv, og vi svarer altid på alle dine spørgsmål.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores murerfirma med de spørgsmål, du har. Vi står klar til at besvare dem, hvad end de handler om priser, muligheder, materialer eller noget helt fjerde.

Vi er naturligvis også klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Ring til os allerede i dag på telefon 20 96 71 56, så får du mester i røret. Du kan også sende en e-mail til os på dahlandersen@stofanet.dk.

Har du brug for rådgivning, før du går i gang med et murerprojekt? Vores murermester tilbyder professionel rådgivning indenfor alle de ovennævnte arbejdsområder.

Kontaktoplysninger

Murermester Mikael Andersen ApS

Dalagervej 156,

8700 Horsens

Telefon: 20 96 71 56

E-mail: dahlandersen@stofanet.dk