Ombygning af hus med for mange eller for få rum​

Hos Murermester Mikael Andersen ApS tilbyder vi ombygning af hus i Horsens, Uldum, Hedensted og Gedved. Det kan være både private og erhverv, som har for få eller for mange rum, eller som har en uhensigtsmæssig rumopdeling. En ombygning af hus kan gøre huset med en drømmeplacering til et drømmehus.

Mulighederne er mange ved en ombygning af hus

Ældre huse har ofte en masse små rum, og det gælder lige fra spisestuen til badeværelset. Aktuelt går tendensen i retning af større rum, men så også færre rum. Mange har samlet køkken, spisestue og dagligstue i et rum - og stadsstuen er forsvundet. Det kan også være et badeværelse og gæstetoilet, som skal lægges sammen.​

Det kan naturligvis også være modsat, at I ønsker flere rum, eller at udestuen skal gøres til en del af dagligstuen. I andre tilfælde kan det være en privat bolig, som skal ændres til en erhvervsejendom. Der er mange muligheder ved en ombygning af hus. Vi kan med andre ord tilpasse boligen med en ombygning af hus, så den passer til moderne levevis.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du kan kontakte os på telefon 20 96 71 56 eller på dahlandersen@stofanet.dk​ for at få et uforpligtende tilbud på ombygning af hus.​

​Kontakt os og hør mere

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 20 96 71 56

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt vores murermester og start dit projekt

Men hvad koster en murer? Kan I hjælpe både private og virksomheder? Der er mange spørgsmål, der kræver svar, når du skal i gang med murerarbejde. Vores murermester sidder klar til at rådgive både private og erhverv, og vi svarer altid på alle dine spørgsmål.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores murerfirma med de spørgsmål, du har. Vi står klar til at besvare dem, hvad end de handler om priser, muligheder, materialer eller noget helt fjerde.

Vi er naturligvis også klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Ring til os allerede i dag på telefon 20 96 71 56, så får du mester i røret. Du kan også sende en e-mail til os på dahlandersen@stofanet.dk.

Har du brug for rådgivning, før du går i gang med et murerprojekt? Vores murermester tilbyder professionel rådgivning indenfor alle de ovennævnte arbejdsområder.

Kontaktoplysninger

Murermester Mikael Andersen ApS

Dalagervej 156,

8700 Horsens

Telefon: 20 96 71 56

E-mail: dahlandersen@stofanet.dk