Professionel rådgivning​

Mange års erfaring​

Ingen opgave er for lille​

findvejikon_578

Dalagervej 156, 8700 Horsens

Ombygning af hus med for mange eller for få rum

​Hos Murermester Mikael Andersen ApS i Horsens tilbyder vi ombygning af hus. Det kan være både private og erhverv, som har for få eller for mange rum, eller som har en uhensigtsmæssig rumopdeling. En ombygning af hus kan gøre huset med en drømmeplacering til et drømmehus.

Mulighederne er mange ved en ombygning af hus

Ældre huse har ofte en masse små rum, og det gælder lige fra spisestuen til badeværelset. Aktuelt går tendensen i retning af større rum, men så også færre rum. Mange har samlet køkken, spisestue og dagligstue i et rum - og stadsstuen er forsvundet. Det kan også være et badeværelse og gæstetoilet, som skal lægges sammen.

Det kan naturligvis også være modsat, at I ønsker flere rum, eller at udestuen skal gøres til en del af dagligstuen. I andre tilfælde kan det være en privat bolig, som skal ændres til en erhvervsejendom. Der er mange muligheder ved en ombygning af hus. Vi kan med andre ord tilpasse boligen med en ombygning af hus, så den passer til moderne levevis.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du kan kontakte os på telefon 20 96 71 56 eller på dahlandersen@stofanet.dk​ for at få et uforpligtende tilbud på ombygning af hus.

Find inspiration her:​

Kontakt os

Udfyld nedenstående formular for et godt og uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 20 96 71 56​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation​

​Murermester Mikael Andersen ApS

CVR: 29417857​

Adresse

Dalagervej 156

8700 Horsens

Kontaktoplysninger